Tv-serier

Nu är det dags för Scrubs och sen efter det blir det Weeds!
Några serier jag brukar följa är Cougar Town, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, How I met you mother, Scrubs, Gossip Girl och nu ska jag börja följa Weeds igen.

Följer ni några serier? :)


Because I can still feel the way you kissed my neck

Kom hem från mamma och pappa för drygt en timme sen och ikväll är det tv;n som gäller för min del. Sen får det blir en powerwalk!
Efter att jag ridit min häst så åkte jag och kollade på innebandymatch med Linnéa. Sen körde jag hem och så åt jag hemma hos mamma och pappa. :)

Hur ser/såg eran söndag ut?


I would give you everything if you let me have you

Har precis ätit mina wokade grönsaker så nu ska jag ut och rida min häst. Mätt som en pannkaka känner jag mig nu haha. Hörs efter att jag har ridit hästen.


turn back time

God morgon! Är ni pigga efter att ha fått "sova en extra timme" som man säger? Jag trodde jag vaknade vid halv tolv, men visade sig sen på datorn att klockan var halv elva. Haha så vilken tur för min del att jag sparat en timme :) Så glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme!

Håller på att woka lite grönsaker nu som ska bli min frukost så vi hörs sen efter att jag ätit!

trött

börjar inlägget med att säga att jag är trött trött trött. Ska ut och rida hästen nu i alla fall.
Varit iväg och spelat match idag, nej det gick inte bra det nej.. Bloggar om en stund igen när jag är lite piggare. ciihuu.

God morgon!

God morgon på er, hoppas ni har sovit gott!
Nu ska jag över till mamma & pappa och äta en god frukost. En bra start på dagen.



natti

nu kryper jag ner i sängen! Godnattttt

uuuuh vilken härlig fredag!

Dagen började ju med skola. Sen blev det en runda på stan innan jag kom hem. En liten stund efter att jag kom hem så kom Alle och min bästa killkompis Thomas! Haha kan jag säga mer än att denna dagen efter skolan har bestått av skratt! Precis vad man behöver :)

Nu blir det nog att kolla på en film innan man kryper ner i sängen :)


Höstlov!

En kväll som bestod av mycket dans och skratt! Tröttttt i fötterna var man minsann efter allt dansande. Även knän fick lida. Men åh så skönt det var att krypa ner i sängen.

Nu är jag hemma. Blev en stund i skolan (lagom trött var man ju) sen en stund på stan. Hittade ett partylinne som fick följa med mig hem. Nu ska jag vila lite innan jag går ut till hästarna, så vi hörs efter min power-nap!


raaaaaaaow

dags för studentfeeeeeest! mjaaaou och raaaaaow!


halloween-fest!

Nu är det dags att fixa sig för årets halloween-fest! Hörs lite senare när jag är fixad och så!

Vet att det varit dålig uppdatering, men jag kom faktiskt precis hem. Varit med Yazmina hela dagen och vandrat runt i butikerna, käkat lunch, bara snackat och haft det trevligt! Sen skulle fanny och jag ha möte så då tog det en timme, och då var klockan 17 så vi satt och pratade igenom lite innan vi drog oss ner till stan och åkte hemåt. En bra dag, men nu känner jag mig stressad så måste fixa mig! Ciao

min onsdag = inte den bästa

Jag känner mig helt slut. Inte trött på det sättet. Utan mer psykiskt trött. Trött på alla dessa tankar. Men imorgon är det en ny dag och då ska jag träffa min fina vän Yazmina. Hon lyckas alltid att få mig att le, skratta, tänka på annat när jag är med henne. ♥


puuuh!

Så nu är lägenheten städad. Nästan i alla fall. Ska bara fixa den sista finputsen sen så är den färdig städad. Skönt!

Vädret är verkligen kasst ute. Regnar och blåser hej vilt. Usch.. Ska ut och ta hand om min häst nu tänkte jag, inte ska hon få vara ute i detta ruskvädret brrr! 


bild från somras.

So no there is no longer you and I

Haft en så sjuk dröm. Usch. Bortsett från den har jag faktiskt sovit gott och är utvilad!
Nu ska jag ta tag i att städa lägenheten. Bara vardagsrummet som är lite grundstädad.


feeling good

det blev att ut och springa en runda innan "hemmafruarna" och Cougar Town. Var super härligt!


I can't tell you what it really is,
I can only tell you what it feels like.

running under the stars

Var jättehärligt att rida ut i det fina vädret idag! Sen fick jag skynda mig lite, så fixade mig jättesnabbt och sen tog jag bussen till stan och träffade min fina vän Yazmina. :) Vi gick runt och kollade lite i butikerna, men vi båda kom hem tomhänta. Men det var en mysig och trevlig runda på stan ändå :)
Kom hem för en liten stund sen och ska plugga snart tänkte jag. Funderar på att ut och springa en runda också kanske?


the sky is blue and the sun is shining

Hej på er
Har precis käkat lite grönsaks-wok och ska ut och rida min häst nu. Så vi hörs lite senare! Ciao


please hold me. just one more time

har tränat innebandy i ungefär två timmar, sen duschade jag och sen kom pappa och så körde jag hem. Känner mig super fräsch och avslappnad i hela kroppen. Men dock har jag ont i huvudet igen. Så ska nog ta mig en ipren och hoppas att det släpper!

anledningen till varför jag inte bloggade igår var pga

att jag hade migrän. Usch så jobbigt det är! Innan jag fick det så spelade jag match. Sen på vägen hem så började jag få huvudvärk. Någon timme senare efter att jag varit hemma så började migränen. Åh mådde illa, det svartnade för ögonen ibland, ville bara sova, var på väg att gå in och blogga, men det tog emot..
Nu har jag sovit hur länge som helst i alla fall och är fit for fiight igen!

winter red

Alldeles snart ska jag krypa ner i sängen, väntar bara på att nagellacket ska torka. Har precis målat naglarna i färgen "winter red" från Isadora. Är verkligen trött nu så ska bli skönt att krypa ner i sängen snart.

Min kväll tilbringades framför tvn. Kollade på en film som gick på tv 6. "Wedding daze" hette den, rätt bra. Lite så söt kärleksfilm ni vet. Sen gick jag hem till mamma & pappa och då kollade jag och mamma på en film. Kom hem för en liten stund sen i alla fall.

Möblerade ju om vardagsrummet innan, blev rätt bra faktiskt. Tvn står där jag alltid velat ha den innan, men antennsladden har inte räckt, men köpte ju en antennsladd idag så jag kunde förlänga den gamla :) Dock är det så stökigt här hemma. Har aldrig varit så stökigt här. Usch. Jag vet en sak till som jag måste göra imorgon. STÄDA!

Well, well, god natt nu och sov gotttttttt


lite smått ledsen

Lagade tacos och har precis käkat det med familjen. Ska snart hem och möblera om vardagsrummet tänkte jag.
Idag när vi var iväg så fick jag mörkgrå mjukisbyxor, antennsladd, nyponsoppa, clementiner, bananer och ABCDE-vitamin med citrussmak med mig hem. Tänkte att jag lika gärna kunde nämna allt ;)

Skulle egentligen åkt iväg till min bästa killkompis och hans flickvän, men både mamma och pappa har druckit vin så vad ska man göra nu? Fan att jag inte har tagit mitt körkort än!! Så nu är jag lite ledsen över att jag inte kan åka dit. Ååh...

time 2 go

Så nu är det dags att åka. Blev en enkel outfit idag, tights, stövlar, hoodtröja, och en enkel klänning. Hörs sen när jag kommer hem igen!

but I'm leaving either way

har fixat stallet och var hemma hos m & p en stund och har precis kommit hem och ska börja fixa mig. Får se vad jag ska ha på mig denna regniga dag?

I want sunshine


Godmorgon på er! Eller kan man fortfarande säga god morgon?
Vaknade för en liten stund sen, äntligen helg, vilket innebär att få sova ut!
Ska hem till mamma och pappa nu, sen ska vi hela familjen åka iväg en sväng. Vädret är inte det vackraste idag. Molnigt och grått. Regn, regn och åter regn.


tjejkväll!

sitter i soffan hemma hos linnéa och hennes pojkvän, men ikväll är det bara hon och jag här hemma och vi har tjejkväll! Mysigt :)

Idol fortsätter ju efter nyheterna som är nu. Undrar vem som åker ut ikväll?


hemma

kom precis hem! Efter skolan blev det lite shopping med en gammal klasskompis, trevligt!
Ikväll blir det tjejkväll med Linnéa. Snack och film som gäller :) Kanske tar med mig datorn så kan jag blogga lite och visa lite vad jag shoppat!


stressig morgon

Vaknade idag och såg på klockan. Fan, jag har försovit mig! Hade missat första bussen, så det var bara till att vänta på den andra. Är i skolan nu i alla fall. Ska snart ha lektion. Hörs sen

i'm back

Hej på er
Har haft rätt mycket nu senaste dagarna så inte hunnit att uppdatera. Skolan, träning, varit hos mamma och pappa och varit grymt trött!

Igår var det först skolan som gällde sen träffade jag min fina vän Yazmina och gick på stan och sen tog vi en fika. :) Så skönt att bara gå runt och sen sitta ner och snacka med en bra vän! På kvällen sen var det innebandyträning som gällde!

Idag var det en låång dag i skolan så är sjukt trött nu. Fattar inte varför jag fortfarande är uppe och inte ligger i sängen och sover istället? I alla fall så när jag kom hem så tog jag in hästarna och fixade dom, sen har jag varit hemma hos mamma & pappa och kom hem för en liten stund sen. Nu är det verkligen dags för sängen för min del. Ska bli riktigt skönt att krypa ner i sängen, har precis duschat också så känner mig superfräsch!

Goooooodnatt


Bedtime

nu är det dags att krypa ner i sängen.. igen. Var en stund hemma hos mami&papi och kom hem för en stund sen och kollade på en film nyss. Blev Grown Ups denna gången. Jag skrattade faktiskt en hel del. :)

Nehe om man ska orka dagen imorgon... Godnatt!






Hemma♥

Nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag. 4 lektioner idag var det som gällde. Puuh så trött man är. Har hamnat i sängen nu och tänkte ta en power-nap så är man igång igen!

Blev en lite sväng till stan med Fanny och hennes vän Julia. Nagellack, nailremover, mascara m.m. inhandlades. Visar lite bilder på allt sen för är såå trött nu!


in i drömmarnas land...

Sista lektion - samhäll

Sitter nu vid datorerna och väntar på att vår sista lektion ska börja. Samhäll. Är sjukt trött idag, blev inte många timmars sömn inatt, så när jag kommer hem ska jag sova en stund!
ååh headache...

Letters to Juliet

Filmen jag valde att kolla på heter Letters to Juliet. Enligt mig en romantisk film som berörde mig. Tårar föll ner på mina kinder. Lyckotårar och ledsama tårar. En väldigt vacker film som jag varmt kan rekommendera.

 
 














Nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis drömma lyckliga drömmar innan jag måste stiga upp tidigt imorgon bitti. Så godnatt på er och dröm sött!

Tränat

Kom hem för drygt två timmar sen från innebandyträningen. Härligt!

Nu tänkte jag kolla på en film innan jag kryper ner i sängen och har precis kollat mitt schema, börjar 8 imorgon..
Berättar sen vilken film det blev, ciao!

Date Night

Precis kollat på en film som heter Date Night. Den fick mig på rätt bra humör asså :)
Blev galet mycket sömn inatt, elva timmar. Skönt att vara utvilad nu!
Nu ska jag dra ut till stallet hemma hos mamma och pappa. Hörs sen!


Dags att sova♥

Nu ska jag krypa ner i sängen. Ska bli skönt att nana nu, behöver mycket sömn inatt för i slutet av veckan har det blivit lite för lite!

Har precis valt att starta en ny blogg då jag lagt den andra lite vid sidan om. Känner att jag behöver börja om på nytt med en hel del. Har skaffat nya mål och ny beslutsamhet.

Kul att ni hittade hit i alla fall :)
Godnatt, sov så gott & och dröm söta drömmar! ♥


RSS 2.0