har inte bloggat på två veckor...

Längesen jag bloggade, men har haft mycket att göra. Ingen ursäkt så kanske men ändå.
Har precis gjort en fransk manikyr på mig. Känns super fräscht nu! 

Idag har jag varit i skolan och sen blev det stan med Pauline :) Lite ringar och armband fick följa med hem idag, nice.
Nehe nu ska jag faktiskt kolla på film, så hörs nog faktiskt igen efter filmen.
Bye


look around

Idag var det innebandyträning som gällde och sen har jag även putsat lite grejer i stallet. Annars har det inte hänt så mycket. :)


Haft lite bloggpaus, but I'm back

Hej på er Haft lite bloggpaus. Har inte haft så mycket att skriva om mer än om hur min dag har varit och så där. Igår kväll innan jag gick och la mig så målade jag naglarna, lyssnade på musik och pratade med min goa vän Nevena! Nu ska jag ut och rida min häst med mamma så hörs vi sen efter det!

krigsfilm och så där

Pauline och Ellen drog hem för ungefär 3 timmar sen. Sen har jag och Amanda precis kollat på en krigsfilm och nu sitter vi och lyssnar på i musik. Det är natt och vi borde gått och lagt oss för längesen men vi är inte trötta haha.

Girls-night!

Ikväll har jag bjudit hem lite tjejkompisar! Så ska vi kolla på film, spela spel och bara snacka och ha en massa gotte på bordet! Låter som en bra kväll :)

Idag har jag och Amanda fixat stallet och skrittat en sväng på hästarna. Mamma fixade middag och sen så skulle jag "sminka" min lillebror som skulle på Halloween-party ikväll. Sminkade han som Dracula och det blev faktiskt bra! Haha. :) Nehe nu ska Amanda och jag fixa oss innan vi ska köra ner och handla och hämta Pauline och Ellen!


jag just nu. Osminkad och i min rosa mössa haha.

mmm lovely

Jag har sovit såå gott! Gick och la mig halv tre och vaknade först vid 7, sen 10 och sen sov jag till kvart i ett. Nu ska Amanda och jag fixa frukost och gå ut till hästarna så vi hörs sen :)

yepp

Blev en sväng till kompisarna och träffa Pauline & Amanda och så snackade vi en massa och så. Mycket trevligt! Övningskörde sen hem och Amanda följde med. Nu ska vi nog kolla på en film och bara snacka en massa. Evigheter sen. Så hörs om en liten stund igen :)

and I need you around..

Vet inte varifrån jag fick energi men hela lägenheten är städad och sovrummet nästan helt tömt (bara sängen och garderoberna kvar). Känns hur skönt som helst!

Har på mig tights och min stora svarta sköna t-shirt och käkar banan. Haha. Ja något måste man ju äta. Har inte ätit sen frukost och ja, det var ju ett tag sen men glömmer bort att käka när jag håller på med något haha :) Mitt kylskåp innehåller ingen mat alls, så man kanske skulle åka och handla? Annars går jag hem till mami & papi och undrar om dom ska käka något gott ikväll. Orkar inte köra och handla nu, haha.


jag just nu.

Har verkligen ingen ork

Jag har verkligen ingen ork att göra något idag känns det som. Det enda jag har gjort idag är: vaknat, mockat och sopat stallet, kollat på tv. Igår gjorde jag inte heller något med lägenheten så tänkte faktiskt sätta igång och göra det nu. Tar emot, men det måste göras ;)

operation lägenhet

Ikväll så ska jag ta tag i att fixa min lägenhet. Göra om en massa massa saker här hemma. Ska bli riktigt skönt faktiskt att få ordning på allt.

Har varit hemma hos mamma och pappa idag och bara kollat på tv och tagit hand om hästarna. Verkligen bara tagit det lugnt, men det behöver man också ibland för ikväll så höjer jag tempot igen! Haha.


all these nightmares.. please go away

Godmorgon på er, sovit gott? Jag har sovit både bra och dåligt. Har såna konstiga drömmaroch har haft det ett par dagar nu.
Ska käka ite frukost nu och sen fixa hästarna. Så vi hörs om en stund igen

can't stop thinking of what you said

embrace me, take me to your arms..

Nu ska jag snart krypa ner i sängen så godnatt sötnosar!


vad ska man göra

Sitter just nu i soffan och kollar på tv. Nästan inget bra på tv ikväll förutom Desperate housewivies och Cougar town såklart!

Hmm.. kanske skulle ta och städa istället? nja.. ska nog sätta igång en film istället! ;)

Sammys adventure

Det fick bli en barnfilm, haha. Sammys adventure. En söt liten film faktiskt som handlade om miljön och kärleken! :)


movie time!

Fanny och jag ahr käkat frukost, cyklat ner till ICA och köpt lite gott för nu ska vi kolla på film! Får se vilken det blir. Fanny spelar just nu fifa 11 och lägger en massa straffar haha. Men nu ropade hon att det är dags att kolla på film så vi hörs sen!


god morgon!

Fanny och jag vaknade för en stund sen och kollat på det nya avsnittet (7:e avsnittet) av Gossip girl och ska nu ner och käka frukost. So talk to you laterrrrrr!

if I scream tonight, I want you to hold me all night long

Fanny och jag har varit och tränat. Kom hem för en stund sen och har käkat kvällsmat och nu sitter vi vid varsin dator och snackar kändisar och näsor. Haha ja vilket liv vi har ;) Snart ska vi kolla på skräck-film. Shit, shit, shit. Jag kommer nog väcka alla grannar av mitt skrik. Som ni kanske förstår... så gillar jag inte skräck-filmer.


bild jag tog för några veckor sen. tyckte den passade till skräck. hehe.


at my friends home

Hej på er, inte haft så mycket uppdatering idag, men har varit hemma hos mamma och pappa hela dagen. Har städat sadelkammaren, fixat stallet, ridit min häst, ätit middag hos m&p och kollat på film med min lillebror.

Övningskörde med pappa sen till min kompis som jag är hos nu, plus att jag tog med mig datorn hit så då blir det mer uppdatering ikväll. :)

Hörs sen!

Goodnight


RSS 2.0